Επεξεργασία δεδομένων για σκοπούς marketing

 

Ενημερώθηκα ρητώς, και Συναινώ,

το ασφαλιστικό γραφείο Χρήστος Λουλεμές, στο εξής καλούμενο «Η εταιρεία» δραστηριοποιείτε στην Ελλάδα με αντικείμενο την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση. Η έδρα του βρίσκεται στο Περιστέρι – Αττικής – Θυατείρων 1 –  τ.κ 12137, τηλ 210 5776897. Το email επικοινωνίας info@allinsurance.gr και διεύθυνση ιστοσελίδας www.allinsurance.gr.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ από τoν κύριο Χρήστο Λουλεμέ με την ιδιότητα του ασφαλιστικού πράκτορα με αριθμό μητρώου 298416 του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών και ΑΦΜ  078868255 ΔΟΥ Α´ Περιστερίου,

να αποθηκεύει και επεξεργάζεται δεδομένα μου για τη διενέργεια στοχευμένων δραστηριοτήτων marketing ή εμπορικής προώθησης άλλων συνδεδεμένων με αυτούς εταιριών ή για σκοπούς έρευνας ή σχετικά με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών εκ μέρους των.
Αποδέχομαι επίσης, να λαμβάνω ενημερωτικά μηνύματα (sms) στον τηλεφωνικό αριθμό που έχω δηλώσει στην εταιρεία, για σκοπούς ενημέρωσης σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες (πχ. Ενημέρωση λήξης συμβολαίου), και προωθητικούς σκοπούς (marketing). Έχω την δυνατότητα οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσω την διακοπή των μηνυμάτων αυτών, επικοινωνώντας με την εταιρεία στο email info@allinsurance.gr, ή στο 210 5776897.

Τέλος, Συναινώ να λαμβάνω ενημερωτικά/προωθητικά email (πχ. Newsletter) του ασφαλιστικού γραφείου για την επίτευξη των παραπάνω ενεργειών..

Για την επίτευξη του ως άνω σκοπού ενδέχεται να διαβιβαστούν δεδομένα μου σε συνεργαζόμενες εταιρίες ερευνών και εταιρίες προωθητικών ενεργειών. Στο πλαίσιο της ίδιας επεξεργασίας ενημερώθηκα για το δικαίωμά μου να εναντιωθώ ανά πάσα στιγμή σε αυτήν μέσω της αποστολής σχετικού αιτήματος στην Εταιρία ( email info@allinsurance.gr).